WEB

U današnjici, gde internet doživljava enormni rast. Web je postao mnogo više od prezentacije na internetu. Iz dana u dan, mogućnosti koje internet pruža su sve veće. Od jednostavnih do kompleksnih prezentacija, uvek se trudimo da kreiramo nešto unikatno i funkcionalno. Bilo da Vam je sajt potreban za lične ili poslovne svrhe. Tu smo da Vam pomognemo da ostvarite željeni cilj.

Vaša prisutnost 24/7

Bilo da radite ili ne, Vaša prezentacija uvek radi za Vas. Naš proces dizajna će Vam pomoći da definišete posetioce, kako Vaša prezentacija izgleda i ultimativno kako da te posetioce pretvorite u klijente ili kontakte. Web je naša osnovna delatnost i nudimo niz usluga vezanih za isti.

Krojeno za Vaše potrebe!


Bilo da je u pitanju osnovna prezentacija ili kompleksna radnja, svrha Vaše prezentacije je da radi za Vas. Kroz opširno prikupljanje podataka i visoku posvećenost krajnjem korisničkom iskustvu kreiramo unikatne i efikasne prezentacije dok u isto vreme nastojimo da obezebedimo maksimalno korisničko iskustvo krajnjem korisniku. Koristeći poslednje alatke i tehnike dajemo sve od sebe da kreiramo unikatna i funkcionalna rešenja za naše klijente. Svim svojim klijentima garantujemo da će po završetku projekta njihova prezentacija biti :

OPTIMIZOVANA

Od grafičkih elemenata do koda, svaki detalj prezentacije je maksimalno optimizovan. Svaka naša prezentacija dolazi sa osnovnom SEO optimizacijom i garantovano će biti vidljiva pretraživačima.

DINAMIČNA

U doba današnjice gde se internetu pristupa sa velike količine uređaja, sve rezolucije ekrana je nemoguće prebrojati. Naše prezentacije su 100% dinamične i optimiziju se na gotovo sve poznate rezolucije ekrana.

EFIKASNA

Nastojimo da naše prezentacije rade kao sat i učinimo njihove korišćenje veoma jednostavnim za obe strane.

VISOKE REZOLUCIJE

Prilikom izrade prezentacija koristimo isključivo elemente visoke rezolucije. Time postižemo da Vaša prezentacija izgleda privlačno.

CMS SISTEMI

INTERNET PRODAVNICE

DUG PUT IZA NAS !

Web kao oblasti i mi imamo dugu istoriju. Kroz konstantno praćenje trendova i mogućnosti do sada smo klijentima isporučivali unikatna a efikasna rešenja. Od velikih do manjih projekata možemo da se pohvalimo na zadovoljnim klijentima i na velikoj količini projekata koje smo uživali da radimo.
1254+

STRANICA KODA

75

INTERNET PREZENTACIJA

16

INTERNET PRODAVNICA

143

SEO Optimizacije

KAKO DO SVOJE PREZENTACIJE

 • Razmena informacija

  Pošaljite nam e-mail ili nas pozovite i ukratko nam objasnite koje su Vaše potrebe. Potrebno je da budete spremni da nam dostavite neke osnovne informacije potrebne za izradu prototipa prezentacije.
 • Idejno rešenje

  Na osnovu informacija koje nam dostavite izradićemo idejno rešenje prezentacije. Na osnovu tog rešenja u saradnji sa Vama ćemo izvrišiti potrebne promene kako biste bili u potpunosti zadovoljni Vašom prezentacijom.
 • Test verzija

  Kada se izvrše sve željene izmene i prezentacija bude urađena tako da zadovoljava Vaše potrebe postavićemo privatnu test verziju na internet kako bi mogli da pronađemo potencijalne greške i testiramo funkcionalnost prezentacije u saradnji sa Vama, kao i da izvršimo dodatne izmene po potrebi.
 • Finalna verzija

  Nakon testiranja prezentacije i ispravljanja svih grešaka vrši se optimizacija sajta kako bi zadovoljavao sve poslednje standarde i bio bez greške. Posle svih prethodnih koraka Vaša prezentacija je spremna za upotrebu i objavljivanje.