MI SMO

Tim mladih radoznalih ljudi koji dele strast za kreiranje digitalnog sadržaja koji pomera granice. Ovim smo počeli da se bavimo još 2009. godine iz želje da kreiramo izvanredne internet prezentacije, međutim naš posao nikada nije prestao. Kroz usluge grafičkog dizajna, e-komerca, brendiranja i marketinga, našim klijentima isporučujemo kompletnu uslugu potrebnu za uspostavljanje prisutnosti vaše kompanije ili organizacije u bilo kojoj formi digitalnog dizajna. Uz dugogodišnje iskustvo i praćenje trendova, nastojimo da kreiramo nešto izvanredno i funkcionalno. Duboko verujemo u to da dobar dizajn nije samo u izgledu, već u načinu na koji nešto funkcioniše i kako komunicira sa okolinom. Bilo da je u pitanju identitet brenda ili produkt kome treba dizajn, nastojimo da kreiramo izvanredno korisničko iskustvo za korisnika. U samom jezgru mi smo developeri, nasa ljubav za dizajnom i neograničenosti interneta utiče na sve što radimo. Držimo se ideje da forma i funkcija moraju ići jedno uz drugi o ne prihvatamo kompromis oko ovoga. To nam omogućuje da kreiramo projekte koji izgledaju izvanredno i rade efikasno. Kada volite ono sto radite, veoma je lako da to uradite kako treba. Mi ne verujemo u kalupe i volimo svoj posao! Krojimo projekat tačno po potrebama klijenata jer obožavamo da stvaramo nešto novo. Verujemo da je za postizanje dobrih rezultata potrebno naučiti klijentove nade, ciljeve kao i viziju. Uz visok nivo saradnje omogućujemo našim klijentima veoma kvalitetnu saradnju i iskustvo uz najbolju podršku i konkretne profesionalne savete za sadašnjicu kao i za budućnost. Naša svrha je kreiranje digitalnog sadržaja, stvaranog za potrebe naših klijenata kroz zajedničku saradnju i podršku. Mi smo BOLD!
9

GODINA ISKUSTVA

23

KLIJENATA

15

RAZLIČITIH ZEMALJA

140+

PROJEKATA

Klijenti o nama

  • Aliquam erat ac ipsum. Integer aliquam purus. Quisque lorem tortor fringilla sed, vestibulum id, eleifend justo vel bibendum sapien massa.
    Joan Avina
  • Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac, laoreet enim. Phasellus fermentum in, dolor. Pellentesque facilisis. Nulla imperdiet sit amet magna.
    Gordon Dale
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqi ora incidunt ut labore et dolore
    Tom Johnson

Mi činimo da digitalno i dizajn postaju JEDNO!