INTERNET PRODAVNICE

Internet radnja nije samo dodatna platforma ili nova strategija, ona predstavlja svet za sebe i omogućava vam da iskažete svoj brend kroz neki potpuno novi kanal. Kupovina preko interneta je postala sofisticiranija više nego ikad. Krajnji korisnici očekuju od Vas da ceo proces učinite veoma jednostavnim, a da usput prikažete sve potrebne informacije i preneste Vašu poruku i iznenadite ih. Naš pristup kreiranju internet prodavnica je jednostavan i emotivan. Kroz naš rad trudimo se da premostimo razadljinu između Vaših ciljeva i kupčevih potreba. Uz tesnu saradnju sa Vama, kroz razne korake trudimo se da ujedinimo i pojednostavimo procese sa obe strane, kako bi krajnji korisnik uživao u upotrebi Vaše prodavnice!

PREDNOSTI INTERNET PRODAVNICE

ANALITIKA

Korišćenjem naprednih alata za analitiku omogućavamo Vam da pratite svu statistiku vezanu za prodavnicu u realnom vremenu. Sve to bez potrebe za naprednim znanjem i veštinama.

DINAMIČNOST

Prilikom izrade prodavnice koristimo poslednje dostupne alatke koje omogućuju da se prodavnica prilagođava posetiocu i prikazuje njemu relevantan sadržaj kako bi korišćenje iste učinilo prijatnijim.

LAKOĆA UPOTREBE

Nekim prezentacijama je potreban pristup za više korisnika istovremeno. Korišćenjem CMS sistema veoma jednostavno možete napraviti kolaboraciju između različitih ljudi. Upravljanje istim je veoma lako, putem grafičkog interfejsa!

PROCES IZRADE INTERNET PRODAVNICE?

 • Razmena informacija

  Kada dođe do internet prodavnice naš unikatni pristup vođen pređašnjim iskustvom počinje tako što prvo upoznajemo Vaš proizvod. Tako da fokus uvek ostaje usmeren na ono što je bitno.
 • Idejno rešenje

  Naše internet prodavnice poštuju suštinu brenda, zbog toga je od esencijalnog snačaja da upoznamo Vaš brend u potpunosti. Uz saradnju sa Vama postavljamo osnovne principe za dizajn i funkcionalnost Vaše prodavnice.
 • Test verzija

  Internet prodavnica nije nešto što "samo treba da radi", uz razvoj mi veliki značaj dajemo dizajnu. Ovakav stav nam omogućuje da isporučimo bolje korisničko iskustvo. Sa obzirom da veliki značaj pridajemo korisničkom iskustvu i tu ne pravimo kompromise.
 • Finalna verzija

  Sadržaj je najbitnija stavka internet prodavnice. Kada ljudi vrše interakciju sa Vašom prodavnicom, sadržaj je razgovor sa krajnjm korisnikom. On daje ton i doprinosi razumevanje Vašeg brenda i poruke koju Vi šaljete. Od grafičkih elemenata preko fotografija do video sadržaja, mi pomažemo našim klijentima da naprave svaki element svog brenda.

ŠTA POSLE TOGA ?

Kada sarađujemo sa brendovima, to je dugoročno. Od unapređivanja korisničkog iskustva do daljeg razvoja, za nas posao nikad ne staje. Koristeći razne analitičke alatke nastojimo da unapredimo svaki aspekt Vašeg projekta kao i da Vam pružimo podršku oko kompletne internet prodavnice. Čak i nakon toga što osobu od Vašeg izbora obučimo za upotrebu celog sistema mi ostajemo idalje aktivna podrška kako bi sve funkcionisalo bez problema.