CMS SISTEMI

CMS (Content Management Systems) Vam omogućava da dodajete sadržaj na Vašu prezentaciju u realnom vremenu sa bilo kog mesta na svetu. Putem CMS imate potpunu slobodu da dodajete tekstualni i vizuelni sadržaj kao i da manipulišete Vašom prezentacijom, a sve to bez da kontaktirate programera ili posedujete napredno znanje iz web programiranja.

ZAŠTO CMS?

TIMSKI RAD

Nekim prezentacijama je potreban pristup za više korisnika istovremeno. Korišćenjem CMS sistema veoma jednostavno možete napraviti kolaboraciju između različitih ljudi. Upravljanje istim je veoma lako, putem grafičkog interfejsa!

JEDNOSTAVNO KREIRANJE SADRŽAJA

Ukoliko posedujete internet prodavnicu ili blog, verovatno ste upoznati da je sadržaj osnova istih. Uz CMS sa neverovatnom lakoćom, koristeći grafički interfejs možete dodavati sadržaj na Vašu prezentaciju sa bilo koje lokacije. Sve što je potrebno jeste pristup internetu i adekvatan uređaj.

LAKOĆA UPOTREBE

Ceo CMS se svodi na grafički interfejs. Administracija prezentacije kao i pratećih delova je sačinjena od 100% grafičkog interfejsa. Sve što je potrebno kako bi ste uspešno koristili CMS je osnovno znanje rada na računaru. Sve ostalo što se tiče ažuriranja sadržaja koristi grafički interfejs.

KAKAV JE NAŠ CMS?

Naša CMS rešenja nastoje da objedine sve Vaše potrebe na jedno mesto bilo da je to objavljivanje sadržaja, pregled analitike ili upravljanje prezentacijom. Pri izradi istih koristimo besplatne CMS sisteme kao i plaćene, u zavisnosti od Vaših potreba. CMS sisteme isporučujemo kompletne na upravljanje, dok takođe pružamo obuku za Vaše zaposlene kako bi mogli da koriste ceo sistem. Kako bi Vam pomogli da lakše zaključite da li Vam je potreban CMS, sa desne strane možete videti procenat upotrebe CMS-a u projektima koje smo do sad radili.
  • Autorski sajtovi (Blog, Novine, Informacije etc.)100%
  • Prodavnice75%
  • Internet zajednice80%

PLATFORME NA KOJIMA SMO GRADILI DO SADA

CMSCMS
5-1-240x240CMS
WordpressCMS
6-490x490Wordpress