parallax background

Life Dream

KK Star
KK Star
15 septembra, 2018
Zlatna Dvorana
Zlatna Dvorana
9 avgusta, 2018

O KLIJENTU

Life Dream je kompanija iz Novog Sada koja se bavi prodajom medicinskih proizvoda namenjenih svim generacijama sa velikim fokusom na bebe i decu. Inicijalna saradnja je počela sa potrebama da se popravlja stara prezentacija, ali je usled zadovoljstva izmenama klijent odlučio za kompletan redizajn internet prodavnice.


Tokom procesa izrade prezentacije glavna ideja je bila jednostavnost i smisao, i do toga smo došli uz pomoć našeg tima koji je pokrio sve radove potrebne za izradu jedne internet prodavnice.

PROCES IZRADE

Upoznavanje proizvoda

Zbog specifičnosti proizvoda ovo je jedan od prvih stvari koje smo hteli da uradimo. Kroz detaljne razgovore i upitnike, sakupili smo sve potrebne informacije kako bi dizajnirali korisničko iskustvo na najbolji mogući način.

Fotografisanje i obrada

Svi proizvodi su detaljno fotografisani i grafički obrađeni kako bi bili spremni za internet prodavnicu.

Unos proizvoda

Unos proizvoda i njihovih cena kao i pisanje opisa za svaki proizvod.

Integracija sistema za naplatu

Poslednji korak u izradi prezentacije je bio instalacija sistem za naplatu i slanje kao i prilagođavanje istog potrebama korisnika.

Edukacija zaposlenih

Pošto se klinet odlučio za CMS po sistemu ključ u ruke. Nakon kompletne izrade i optimizacije prodavnice naš tim je izvršio obuku zaposlenih za korišćenje i upravljanje prodavnicom.

PROJEKAT U BROJKAMA

2

nedelje

74

proizvoda

4

sastanka

9

sati obuke

Zaista divan tim mladih ljudi. Neverovatna količina truda i zainteresovanosti kako bi učinili da budemo maksimalno zadovoljni prodavnicom. Ono što nas je veoma prijatno iznenadilo jeste dostupnost za tehničku podršku oko prodavnice nakon završenog projekta. Zaista sve najbolje o saradnji sa ovim ljudima!

Aleksandra Firanji

C.E.O. Life Dream D.O.O.
Svi projekti iz kategorije web