Hunter Fashion 1
Biosativa
8 juna, 2020
Hunter Fashion 2
Do Re Mi Studio
5 januara, 2020
 

Hunter Fashion


 

Unapređivanje digitalnog identiteta na nivo koji poštuje tradiciju.

Hunter Fashion je lokalno poznati brend iz Novog Sada sa tradicijom dugom preko 30 godina. Kroz svoju istoriju Hunter je sebe učinio prepoznatiljivim po vrhunskom kvalitetu i stilu kada je reč o muškim odelima. Želja klijenata temeljila se na ideji da povećaju svoju prisutnost kao i da ojačaju prepoznatljivost brenda kako bi uspeli da učvrste prepoznatljivost i povećaju obim poslovanja. Koristeći naše iskustvo i znanje, zajedničkom saradnjom postigli smo merljive rezultate koji su u većini slučajeva premašili sva očekivanja.

Zbijanje redova

Jedan od prvih koraka bio je jačanje fondacije brenda kroz maksimalno angažovanje jedinstvenog vizuelnog identiteta na svim kanalima komunikacije kao i modernizacija potrebnih stvari kao što su logo i tipografija. Ovo nam je omogućilo da Hunter Fashion bude jasno prepoznatljiv kao brend kako bismo mogli da ojačamo kvalitet dostupnih informacija.

Širenje

Kroz kampanje na socijalnim mrežama, počeli smo da širimo publiku kao i da povećavamo broj poseta prezentaciji i pratećim kanalima komunikacije. Detaljnom analizom postavili smo osnovu i krenuli da gradimo specifičnu publiku koja je bila krojena specifično za Hunter Fashion. Nakon nekog vremena, detalji prikupljeni u ovom procesu pružili su nam neprocenjiv uvid u način na koji klijenti komuniciraju sa Hunterom i omogućili nam da uradimo sledeće velike korake.

Hunter Fashion 2.0

Kroz uvid u navike i demografiju publike došlo je vreme da internet prodavnicu dovedemo na adekvatan i konkurentan nivo kako bismo omogućili posetiocima prijatno i jedinstveno iskustvo. Koristeći WordPress i WooCommerce napravili smo funkcionalnu i jednostavnu prezentaciju prilagođenu Hunterovoj ciljnoj populaciji.

Razvoj i povećanje kvaliteta

Svojim iskustvom i znanjem dajemo savete Hunteru kako može da pojača svoju prisutnost kao i da razvije svoje poslovanje i dovede ga na naredni nivo. Sve u cilju pružanju kvalitetne usluge svojim klijentima. Uvodeći nove ideje kao i uanpređujući već postojeće, konstantno radimo na tome da Hunter stiče nove zadovoljne kupce i širi obim svog poslovanja.

Internet marketing

Koristeći skupljeno znanje, nastavljamo da širimo ciljnu publiku kroz kampanje na socijalnim mrežama. Zasnovano na iskustvu, kreiramo digitalni materijal koji je upečatljiv za oko potencijalnih kupaca i omogućujemo im da jednostavno dođu do informacija potrebnih za kupovinu proizvoda. Čestim i adekvatnim analiziranjem, modifikujemo kampanje tako da budu prilagođene trenutnoj situaciji i radimo na tome da kreiramo što veću publiku i to onu specifično orijentisanu baš za Hunter.
Jun 2020.

Prodavnica 24-7

Uspostavljen sistem Hunteru je doneo novi front, onaj koji radi 24 časa. Dovodeći svoju internet prisutnost kao i usluge na adekvatan nivo, Hunter je omogućio svojim kljientima prijatno i jednostavno iskustvo, isto kao i u fizičkim prodavnicama. Kroz konstantne kampanje i digitalni sadržaj omogućili smo Hanteru da stalno širi svoju publiku i prisutnost, kao i obim poslovanja.
Uz blisku saradnju i detaljnu komunikaciju, pomogli smo Hunteru da sprovede svoju digitalnu evoluciju i to na najlakši i najbolji mogući način. Analizirajući stanje i popravljajući potrebne aspekte, uspeli smo da podignemo korisničko iskustvo na sledeći nivo. Izazovi koje smo uspešno savladali omogućili su Hunteru da bolje upozna svoju publiku kao i da prilagodi svoje poslovanje kako bi klijentima pružio kvalitet kakav zaslužuju.