Do Re Mi Studio 1
Hunter Fashion
5 juna, 2020
Do Re Mi Studio 2
Liman Auto
13 novembra, 2019
 

Do Re Mi Studio


 

Internet prezentacija krojena po zvuku

O Studiju DoReMi ne treba mnogo pričati, jer njihova dostignuća govore za njih: 30 godina postojanja, brojne numere koje su obeležile jednu epohu, preko 500 izdanja i hiljade sati snimljenog materijala. Autiri sa mnogo iskustva u svetu muzike znaju da kada treba nešto snimiti ili producirati, trebalo bi da se obrate Studiju DoReMi. Isto je i Studio DoReMi znao kome da se obrati kada je reč o redizajnu njihovog sajta. Za pune tri decenije rada, Studio DoReMi je od nas dobio redizajn i unapredjenje sajta, a na našu sreću, krajnji rezultat je baš onakav kakav su i očekivali. Čast nam je da smo imali priliku da budemo deo obeležavanja 30 godina postojanja muzičkog Studija DoReMi.

Prepoznavanje vizije

Od samog početka, autori iz DoReMi-ja imali su ideju o tome kako žele da unaprede i poboljšaju svoju prezentaciju na osnovu povratnih informacija od svojih klijenata. Kroz detaljne sastanke i diskusije uspeli smo da identifikujemo i vizualizujemo ideju koja nam je predstavljena. Uz pomoć ovog detaljnog uvida omogućeno nam je da u potpunosti upoznamo njihovu viziju i da počnemo sa kreiranjem modernog korisničkog iskustva koje će se poklapati sa željama i idejama našeg klijenta.
 
 

Masterovanje sadržaja

Sa obzirom na to da je klijent imao već postojeću prezentaciju rađenu u vremenu kada tehnologija nije bila napredna kao danas, ona je sadržala mnogo sadržaja niskog kvaliteta. Prvi i najvažniji korak bio je optimizacija sadržaja i njegovo dovođenje na nivo prikladan modernim standardima. Koristeći grafičku obradu i izvore materijala, zamenili smo sve moguće fotografije novim, onim visoke rezolucije, a fotografije koje nismo mogli grafički da obradimo, doradili bismo kako bi u potpunosti zadovoljili standarde novog doba.

Pikseli koji prate zvuk

Sa obzirom na blisku saradnju i konstantnu razmenu informacija, uspeli smo da razumemo DoReMi iz svih mogućih uglova. To je omogućilo da kreiramo prezentaciju koja odiše atmosferom studija i pruža potpun izvor informacija na kvalitetan i prijemčiv način. Time smo omogućili posetiocima da se, tokom posete sajta, osećaju kao u muzičkom studiju. Adaptacija sadržaja i korišćenje poslednjih tehnologija omogućili su DoReMi-ju da njihova prezentacija bude kao i njihova dosadašnja istorija, bez premca.
Do Re Mi StudioDo Re Mi Studio
95%

Page Speed

2s

vreme učitavanja

853kb

veličina početne strane

37%

bolje rangiranje na pretrazi u prvom mesecu

170+

optimizovanih slika

7

SEO optimizovanih strana

Radeći blisko sa ekipom iz studija DoReMi omogućeno nam je da postignemo veoma kvalitetnu razmenu znanja iz kreativne industrije u kojoj zajedno stvaramo, kao i početak saradnje koja i dan-danas traje kroz razne projekte. Sa obzirom na bliskost između zanimanja, izrada kvalitetne i optimizovane prezentacije kao i pratećeg sadržaja, ništa nam nije predstavljalo problem i savršen rezultat je bio gotovo zagarantovan. Nakon izrade prezentacije, DoReMi je poboljšao svoju poziciju na pretragama, a generalno poboljšao je i status iz SEO optimizacije.
Izrada prethodne prezentacije bila je krajnje naporno iskustvo i to nas je dugo vremena odvlačilo od ideje da adaptiramo svoju prezentaciju. Ekipa iz Bolda nam je dokazala da to ne mora da bude tako i svojom dostupnošću, kreativnošću i doslednošću nam je pomogla da dođemo do prezentacije koju volimo.

Peđa Pejić

Osnivač Do Re Mi Studija