BRENDIRANJE

Svaka organizacija ima svoj identitet. To je skup osobina po kojima se vi identifikujete i predstavljate na tržištu. Pored identiteta, organizacija ima i imidž - odnosno utisak koji brend ostavlja na pojedinca Najznačajniju ulogu u širenju brenda ima vizuelni identitet organizacije. Osnovni elementi vizuelnog identita su : logo, vizit karta, memorandum. Vizuelni identitet je osnovno sredstvo raspoznavanja između proizvoda, njegova osnovna funkcija je da omogući organizacijam da steknu konkurentsku prednost nad drugima. Danas je opšte prihvaćeno da vizuelni identitet jedne ogranizacije predstavlja njenu kulturu i stavove. Vizuelni identitet je ogledalo organizacije!
Dobro izgrađen brend vam daje veliku prednost nad konkurencijom i čini vas prepoznatljivim. Kroz izradu unikatnog vizuelnog identiteta, jasno definisanih principa dizajna kao i kanala komunikacije činimo da vaša firma odskače od drugih u svakom smislu. Naš tim se uvek postara da vaša firma sija u punom svetlu, gde god da je. Brend predstavlja vas i ono što vi predstavljate. Zato je potrebno da brinete o vašem brendu i gradite ga pravilno. Kroz unikatan vizuelni identitet i precizno odabrane kanale komunikacije nastojimo da vas predstavimo u punom sjaju, baš onako kako zaslužujete. Bilo da ste mala ili velika firma nije bitno, ono što je bitno jeste da izgradite vaš brend kako bi on zaista predstavljao vas. Uz tesnu saradnju sa vama nastojimo da kreiramo nešto super!

KRATAK PREGLED RAZVOJA BRENDA BRENDA

 • Kontaktirajte nas

  Pošaljite nam poruku ili nas pozovite kako bi ugovorili detaljniji razgovor i razmenu informacija. Nakon sakupljanja potrebnih informacija, dobro ćemo se ispričati kako bi se mi uverili da možemo da vam pomognemo. Prilikom početnog kontakta nastojimo da saznamo što više o Vama i vašem poslovanju kako bi identitet bio predstavljen u najboljem svetlu.
 • Analiza

  Vršimo analizu i pregled vašeg dosadašnjeg delovanja kako bi utvrdili stanje stvari. Daćemo sve od sebe da saslušamo i prodiskutujemo o vašim potrebama i ciljevima, kako bi uspeli da prenesemo poruku sa efektom baš onako kako Vi želite. Prvi preduslov za uspešnu izgradnju brenda je njegovo razumevanje, osećajte se slobodnim da nam dostavite sve dodatne informacije već putem prvog kontakta.
 • Nastajanje

  Na osnovu informacija i konsultacija, mi ćemo izraditi idejna rešenja za Vas. Od tih idejnih rešenja potrebno je da izaberete ono koje Vam se najviše sviđa, i na osnovu njega ćemo krenuti da gradimo sve što čini jedan brend. Ovaj deo procesa je od izuzetne važnosti jer dobijamo povratne informacije od Vas.
 • Razvoj

  Preduzimamo poslednje korake kako bi se uverili da ste zaista srećni i zadovoljni predloženim radnjama. Posle toga pristupamo izvršavanju svih potrebnih radnji kako bi doprineli razvoju vašeg brenda. Po završetku svega, isporučujemo sve potrebne fajlove spremne za upotrebu Vama. Važno je napomenuti da se tu naša saradnja ne završava, stojimo Vam idalje na raspolaganju za sve što je potrebno za Vaš brend i građenje istog.